Geboorte-artikelen - Lubbers Juwelier Optiek, niet alleen de kwaliteit maar ook de Service is Uniek!

Ga naar de inhoud
Geboorte artikelen

4-delig kindercouvert Woezel & Pip
                                                                         Een kinderbestek voor de allerkleinsten van de hondjes, Woezel & Pip.
De karakters Woezel & Pip zijn gecreëerd door Guusje Nederhorst die in 2002, enkele jaren voor haar overlijden, begon met het schrijven van kinderverhalen over deze hondjes. Deze twee hondjes zijn onafscheidelijke en beleven allerlei speelse en soms ondeugende avonturen met Tante Perenboom, de Zingende Tulpjes, de Wijze Varen en het Zonnetje. De Tovertuin is de woonomgeving van de meest schattige hondjes Woezel en Pip!

Het zilver van Nijntje
Wie kent Nijntje niet: de wereldberoemde creatie van Dick Bruna? Zilverstad vond het dan ook een grote eer om Nijntje te mogen verzilveren. Het resultaat is een exclusieve collectie kindergeschenken en geboortecadeaus in zilver, basis 90 verzilverd en edelstaal. Het assortiment reikt van kinderbestekjes en rammelaars tot fotolijsten en een spaarpot.


Graveren ( GRATIS)
Eten wordt voor de kleine tafelgasten nòg leuker met eigen bestek. U kunt kinderen verrassen met één van de leuke kinderbestekjes uit onze collectie
Het kinderbestek kan uitstekend gegraveerd worden voor een nog persoonlijker cadeau. Leuk om te geven en leuk om te krijgen, bijvoorbeeld bij geboorte.

Grote Keuze
Wij hebben keuze uit vele kinderbestekjes o.a. Nijntje, Woezel en Pip, Smurfen, Prinses, Voetbal, Bouwwerktuigen, Bosdieren, Beer, Voertuigen, Snoopy, Charmy Kitty Dierenmuziek, Nijntje Dieren, Verziverd puntfilet,
Sesamstraat, Dikkie Dik, Safari, Poeh, Olly en Mouse etc...
en verzilverde spaarpotten tanden en haar-doosjes en rammelaars.

Nu ook mogelijk om op de spaarpotten etc. tekst te laseren!

LUBBERS JUWELIER OPTIEK
Ambachtstraat 18 - Brummen | T: 0575-561478
Terug naar de inhoud