Optiek - Lubbers Juwelier Optiek, niet alleen de kwaliteit maar ook de Service is Uniek!

Ga naar de inhoud
Niet alleen de KWALITEIT maar ook de SERVICE is Uniek!
Welkom bij Lubbers Juwelier Optiek.

Aandacht en tijd nemen voor de klant is ons motto.
Zodat u niet alleen tevreden weggaat, maar ook graag bij ons terugkomt!BETER ZIEN
dat begint met nauwkeurig meten. En daarin worden wij Dé specialist genoemd tot in de verre regio. Lubbers, voor het beste en rustigste kijkcomfort. Hebt u ook last van wazig zicht, vermoeide- of branderige ogen? of regelmatig last van hoofdpijn? Kom voor een vakkundige oogmeting naar Brummen. Als u een afspraak maakt tel: 0575-561478 dan voorkomen we dat u onnodig moet wachten. Want voor uw ogen nemen wij graag de tijd.

lees meer
"Wellness" voor uw bril!
Laat de bril regelmatig bij ons verwennen!

Kom iedere maand een keer langs bij ons om uw bril ultrasonisch te laten reinigingen. Hiermee voorkomt u voortijdige corrosie, onder meer door transpiratie, en u krijgt zelf de glazen weer sneller schoon.
Het kost hooguit 5 minuten. Klaar terwijl u wacht. en GRATIS!

"Lasting Lightness since 1990"
MODO is Italiaans voor ‘My Way’ en verwijst naar de Italiaanse roots van het merk, waarvan het hoofdkantoor in het hippe Soho New York staat. Daar worden de laatste trends gespot, welke worden vertaald door het designteam in Zweden. Dit team is altijd opzoek naar nieuwe technologieën en materialen welke op innovatieve manieren kunnen worden gecombineerd.
Het is geen toeval dat MODO het wereldwijd zo goed doet. Het succes zit hem in het feit dat het merk een uitstekende propositie heeft met minimalistisch design van uitstekende kwaliteit, tegen een toegankelijke prijs. MODO weet als geen ander de laatste trends op eigen wijze te interpreteren en een functioneel tijdloos montuur te maken.
Als het om uw ogen gaat, staan vakmanschap en een deskundig advies voorop.
Aandacht en tijd nemen voor de klant is ons motto.
Zodat u niet alleen tevreden weggaat met een nieuwe bril, maar ook graag bij ons terugkomt.

LUBBERS JUWELIER OPTIEK
Ambachtstraat 18 - Brummen | T: 0575-561478
Terug naar de inhoud