Horloges - Lubbers Juwelier Optiek, niet alleen de kwaliteit maar ook de Service is Uniek!

Ga naar de inhoud
Horloges
Citizen, Boccia, Bering True Aurora, Raptor, Just Watch, SmileSolar
BETTER STARTS NOW
CITIZEN
Design met een gevoel van snelheid.
's Werelds dunste multi-functioneel, door het licht aangedreven, GPS satelliet gesynchroniseerd horloge met de wereldwijd snelste signaalontvangst-snelheid van slechts 3 seconden.
De stuwende kracht van de Eco-Drive SATELLITE WAVE -GPS F900 is "snelheid".
Het model wordt gesynchroniseerd door GPS-navigatiesatelliten, met een signaalontvangst-snelheid van 3 seconden.

Enkele voorbeelden. van Citizen ECOdrive


cITIZEN1.jpg
cITIZEN2.jpg
cITIZEN3.jpg
cITIZEN4.jpg
Citizen6.jpg
Ciztizen5.jpg
Bering True Aurora
€ 99,00
Mysterieus! Magisch! Fantastisch! het Noorderlicht of Poollicht, wetenschappelijk genaamd Aurora Borealis, is het prachtige natuurverschijnsel dat BERING inspireerde voor deze nieuwe horlogecollectie. Geel, groen, blauw, rood en paars- in iriserende, heldere kleuren die door magie in de lucht zijn geschilderd, hebben de BERING ontwerpers deze tijdloze mooie, kleurrijke horloges gemaakt.
En als contrast in nachtzwart met cijfers en wijzers in felblauw!
Naast de overtuigende kleuren heeft de modern-sportieve collectie, zacht-lichtgewicht siliconen polsbanden met een hoogwaardige Mesh-textuur, saffierglas en geanodiseerde aluminium behuizing.
3 jaar GarantieTitaan
BOCCIA
Boccia Titanium horloges zijn ontworpen voor liefhebbers van design, met als grote voordeel dat zowel de hele collectie Boccia dameshorloges als alle Boccia herenhorloges van nikkelvrij puur titanium worden gemaakt. Door het gebruik van titanium zijn de Boccia horloges uiterst licht van gewicht (waardoor ze zeer prettig dragen), corrosie bestendig en huidvriendelijk.

Enkele voorbeelden.

Boccia3253-03_4.jpg
Boccia3253-04.jpg
Boccia3253-05.jpg
Boccia3255-04.jpg
Boccia3261-02.jpg
Boccia3261-04.jpg
made by CITIZEN
SMILESOLAR
Horloge op licht
Met het SmileSolar horloge om je pols hoef je nooit meer een batterij te vervangen.
Dit milieuvriendelijke horloge vertelt jou, door middel van een solar systeem, de tijd.Enkele voorbeelden.


rp04j001_a01.png
rp04j002_a01.png
rp04j003_a01.png
rp04j004_a01.png
rp04j005_a01.png
rp04j006_a01.png
BATTERIJ VERVANGSERVICE
Klaar terwijl u wacht!
SMILE SOLAR
Milieuvriendelijk horloge
Het feit dat de SmileSolar volledig op licht functioneert, maakt hem een milieuvriendelijk horloge. Maar dat is niet het enige waardoor de SmileSolar een groene stempel krijgt. De materialen waar de horloges van zijn gemaakt, bestaan uit (gedeeltelijk) gerecyclede materialen. De band bestaat uit polyurethaanhars en de case is van ABS-Hars.
CITIZEN RADIO CONTROLLED
ECO Drive

Vanuit de overtuiging, dat er een eenvoudige Methode moest zijn om de tijd absoluut exact te meten, was CITIZEN de pionier bij de ontwikkeling van zendergestuurde horloges. Deze horloges geven altijd de exacte tijd aan. Dit is mogelijk geworden door de ontvangst van het standaard tijdsignaal uitgaande van een cesium atoomklok, die slechts een tijdafwijking van één seconde per één miljoen jaar heeft.
BOCCIA TITANIUM

Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van puur titanium; het specifieke materiaal.
HIRSCH Horlogebanden
Als sinds 1765 is Hirsch gespecialiseerd in de fabricage van kwaliteitslederen producten.
Aan alle huidige Hirsch-horlogebanden kunt u het vakmanschap ervaren: door reuk, tast en het bekijken van de horlogeband vallen de rijke details meteen op.
De door Hirsch ontwikkelde Rembordé-technologie is een maatstaf geworden voor de totale horlogebandenindustrie.
Het vormt de basis van een werkelijk unieke performancebelofte die wordt gegarandeerd door het Hirsch-kwaliteitszegel – een belofte die achter elk product staat.

Bekijk de volledige collectie op www.hirschag.com, of wees welkom bij ons.
CITIZEN RADIO CONTROLLED
Het profiel verkleinen en de prestaties vergroten

Sinds we in 2003 het eerste model met volledig metalen kastje gepresenteerd hebben, zijn de zendergestuurde horloges een essentiële productlijn bij CITIZEN geworden. We hebben verder gewerkt aan gerelateerde technologieën om een breed scala aan mooie horloges uit te voeren die steeds kleiner en platter worden. Een deel van dit werk was het kleiner maken van de antennes zonder dat de prestaties eronder te lijden zouden hebben. We zijn van ver gekomen, maar de mogelijkheden die voor ons liggen zijn nog steeds legio.


LUBBERS JUWELIER OPTIEK

Wij zijn officieel CITIZEN dealer
LUBBERS JUWELIER OPTIEK
Ambachtstraat 18 - Brummen | T: 0575-561478
Terug naar de inhoud